Psychosynthese Therapie Coaching

Psychosynthese therapie coaching is een succesvolle methode, die op eenvoudige wijze inzicht en verdieping geeft in het eigen functioneren. Een methode die bij uitstek geschikt is om blokkades op te heffen, emotionele stabiliteit en innerlijke rust te bevorderen. Praktisch en inzichtelijk.

Professionele begeleiding en ondersteuning vanuit een eigen visie, methodiek en technieken, aan mensen die op zoek zijn naar zin en betekenis in Leven, Werk & Relatie’.

Naast het ontwikkelen van een fundamenteel stevige persoonlijkheid, biedt Psychosynthese de mogelijkheid om talent en kwaliteiten, die in potentie aanwezig zijn, te leren ontdekken en deze te verwezenlijken. Leven en werken in vrijheid.

Psychosynthese moedigt mensen aan te vertrouwen op hun eigenheid. Om op eigen wijze een innerlijke, authentieke kracht te ontwikkelen. Leven en werken vanuit die authentieke kracht en levenskern, schept energie en leidt tot menselijke bloei. Meer energie, minder stress.

Een werkzame methode die je omgang leert vinden met het spanningsveld bij tegenstellingen en crisis. Het spanningsveld tussen verstand en gevoel. Psychosynthese doet recht aan heel de mens, zowel aan de ratio als aan de intuïtie. En leert je de verbinding (synthese) te maken tussen beide. Waardoor je niet langer het slachtoffer of slaaf hoeft te zijn van je eigen omstandigheden en omgeving maar de regie terug over je eigen leven.

adminPsychosynthese